Τηλέφωνο: +30.2310867230    E-mail: info @multihosting.gr

Radio Streaming

Radio Streaming

Οδηγοί χρήσης και άρθρα με όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τη διαχείριση του Radio Streaming και τη λειτουργία του Web Radio σας!

Rate this item
(0 votes)
Read 39 times
Το Centova Cast είναι ένα από τα βασικά Control Panels για Radio Streaming και ενδεχομένως το καλύτερο αυτή τη εποχή, στην παγκόσμια αγορά Radio Streaming.  Ακολουθεί ένας απλός οδηγός για την διαμόρφωση του.
Rate this item
(1 Vote)
Read 163 times
Σε αυτό τον οδηγό θα εξηγήσουμε πως μπορείτε να εκπέμψετε μέσω του ShoutCast v2 (υπό Centova Cast 3) χρησιμοποιώντας το SAM Broadcaster.
Rate this item
(0 votes)
Read 109 times
Για ερασιτεχνικά Web radio, ο πιο απλός - και δωρεάν - τρόπος για να κάνετε streaming μέσω του υπολογιστή σας, είναι με το να συνδέσετε με το Radio streaming σας, το Winamp.
Rate this item
(0 votes)
Read 158 times
Μπορείτε απλώς χρησιμοποιώντας το audio tag που υποστηρίζεται στους περισσότερους desktop και mobile browser να προσθέσετε έναν απλό HTML5 player στη σελίδα σας. Στο παρακάτω κώδικα αλλάξτε την IP και το PORT με αυτά που αντιστοιχούν στο σταθμό σας.
Rate this item
(1 Vote)
Read 122 times
Το Centova Cast είναι ένα από τα πιο ισχυρά και δημοφιλή παγκοσμίως Control Panels για Radio Streaming και Web Radios. Ακολουθεί ένας απλός οδηγός χρήσης, για αναπαραγωγή μουσικής μέσω του AutoDj.

Ρωτήστε μας!