Τηλέφωνο: +30.2310867230    E-mail: info @multihosting.gr

Joomla

Joomla

Το Joomla είναι ένα User friendly, ανοικτού κώδικα λογισμικό για την ανάπτυξη Ιστοσελίδων.  Οδηγοί χρήσης και σημαντικά άρθρα σχετικά με συχνές ενέργειες και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες.

Rate this item
(0 votes)
Read 98 times
Σε αυτό τον οδηγό χρήσης θα παραθέσουμε τους πιο συχνούς κανόνες που θα χρειαστεί να περάσετε στο htaccess αρχείο του Joomla σας! Προφανώς ο οδηγός δεν είναι πλήρης και σίγουρα υπάρχουν κι άλλα σενάρια που θα χρειαστείτε, ωστόσο έχουμε καταγράψει…
Rate this item
(2 votes)
Read 124 times
Μια εγκατάσταση Joomla σε ένα web server θα ξεκινήσει αφότου γίνει λήψη ενός πακέτου εγκατάστασης Joomla. Μπορείτε να μεταβείτε στην παρακάτω επίσημη διεύθυνση και να κατεβάσετε την τελευταία σταθερή έκδοση Joomla. JOOMLA DOWNLOADS.
Rate this item
(1 Vote)
Read 123 times
Για να δημιουργήσετε στο Joomla 3x ένα νέο menu ή/και menu items, ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα.
Rate this item
(0 votes)
Read 117 times
Για να δημιουργήσετε στο Joomla 3x νέα modules αλλά και για να δείτε τα module positions του Joomla Template σας, ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα.
Rate this item
(0 votes)
Read 100 times
Για να δημιουργήσετε νέα άρθρα στο Joomla, ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα. Δεν υπάρχει βαθμός δυσκολίας, η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή.
Rate this item
(0 votes)
Read 93 times
Η καλή οργάνωση του περιεχομένου στην ιστοσελίδα σας, είναι κάτι που όσο τα περιεχόμενα αυξάνουν, τόσο περισσότερο κατανοείτε τη σημαντικότητα της! Ειδικά για λόγους καλύτερης κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης, είναι σημαντικό να οργανώσετε σωστά τα περιεχόμενα σας, από την αρχή.
Rate this item
(0 votes)
Read 108 times
Ξεκινήστε βρίσκοντας ένα Joomla Template που θα ήταν κατάλληλο για την σελίδα σας. Υπάρχουν χιλιάδες επιλογές σε templates, είτε δωρεάν, είτε επί πληρωμή. Προτιμήστε κάποιο επί πληρωμή, μιας και είναι πιθανότερο να βρείτε σωστή και γρήγορη υποστήριξη από τον κατασκευαστή…
Rate this item
(3 votes)
Read 189 times
Εάν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να μπείτε στο Joomla admin panel της σελίδας σας, μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό εισαγωγής απο το cpanel σας ή όποιο άλλο control panel φιλοξενίας έχει ο πάροχος σας. Ακόμη πιο συγκεκριμένα, θα χρειαστεί, μέσω του…
Rate this item
(2 votes)
Read 144 times
Εάν έχετε εγκαταστήσει τοπικά, στον υπολογιστή σας, το νέο Joomla website σας, απαιτούνται μερικά, σχετικά απλά βήματα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ώστε η σελίδα σας να βγει Online!Χρόνος υλοποίησης: 10-30 λεπτά. | Επίπεδο Δυσκολίας: Μέτριο
Rate this item
(4 votes)
Read 152 times
Δημιουργήσαμε έναν οδηγό για την εγκατάσταση του Joomla με την χρήση Installatron. Με το Installatron, έχετε τη δυνατότητα, με λίγα clicks, σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, χωρίς να απαιτείται καμία γνώση, να εγκαταστήσετε το Joomla και άλλες εφαρμογές!

Ρωτήστε μας!