Τηλέφωνο: +30.2310867230    E-mail: info @multihosting.gr

Τι είναι οι Name Servers?

Published in Domains
Rate this item
(3 votes)
Οι name servers είναι η αντιστοιχία του τηλεφωνικού καταλόγου στο Internet. Ένας name server διατηρεί έναν κατάλογο με domain names και τις αντίστοιχες IP διευθύνσεις. Οι πληροφορίες για τους name servers είναι καταχωρημένες στα εκάστοτε κεντρικά Μητρώα, ανάλογα με την κατάληξη του domain.

Κάθε φορά που κατοχυρώνετε ένα domain name, χρειάζεται διαμέσου της Multihosting ή του οποιουδήποτε καταχωρητή σας να δηλώσετε τους nameservers στους οποίους δείχνει το domain σας.

Στη συνέχεια οι πληροφορίες αυτές πηγαίνουν αυτόματα διαμέσου του καταχωρητή στο εκάστοτε μητρώο και εντός λίγων ωρών, το domain καθίσταται ενεργό και ενημερωμένο με τους nameservers.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε περίπτωση που η φιλοξενία της σελίδας σας γίνεται σε διαφορετικό πάροχο από αυτόν που κατοχυρώσατε το domain, τότε πρέπει να απευθυνθείτε στον καταχωρητή του domain και να δηλώσετε τους nameservers που σας έχει δώσει η εταιρεία φιλοξενίας της σελίδας σας.

Η Μultihosting βρίσκεται σε on-line σύνδεση με τις βάσεις των .gr | .com | .eu | .net | .org  | .info | .in αλλά και εκατοντάδες άλλα διεθνή TLD's και ενημερώνει άμεσα με τους nameservers του εκάστοτε domain.

Στην multihosting, με αγορά οποιουδήποτε πακέτου φιλοξενίας, λαμβάνετε ενημερωτικό e-mail με τους nameservers που πρέπει να δηλώσετε στο domain σας.

Read 74 times

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Διαβάστε ακόμη

Ρωτήστε μας!