Τηλέφωνο: +30.2310867230    E-mail: info @multihosting.gr

Πως να δημιουργήσω σελίδα με το RVsitebuilder: Οδηγός για αρχάριους

Published in Sitebuilder (RV)
Rate this item
(1 Vote)
Το RV sitebuilder είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή λογισμικά παγκοσμίως, για την ανάπτυξη ιστοσελίδας από αρχάριους χρήστες.
Έχοντας να επιλέξετε ανάμεσα σε εκατοντάδες templates και με μια λογική drag and drop, μπορείτε σε λιγότερο από 30 λεπτά να έχετε έτοιμη και δημοσιευμένη την ιστοσελίδα σας!

Το RVsitebuilder, παρέχεται από πολλές εταιρείες Web Hosting, ως μιας πρόσθετη επιλογή στο Control Panel φιλοξενίας (Cpanel, Plesk),

Τα πρώτα βήματα για τη δημιουργία της σελίδας μου

Επίπεδο δυσκολίας: χαμηλό | Χρόνος υλοποίησης: 30 λεπτά 

1. Με την είσοδο σας στο Cpanel, και εφόσον το Rvsitebuilder 7 είναι ενεργοποιημένο από τον πάροχο σας, στο τμήμα των επιλογών Software θα δείτε το εικονίδιο του Rvsitebuilder 7 το οποίο με ένα κλικ θα πρέπει να επιλέξετε.

rvsitebuilder 01

2. Στο στάδιο αυτό θα δείτε ένα μπλε εικονίδιο που αναγράφει “Create New Site”. Επιλέγοντας το ξεκινάει η διαδικασία δημιουργίας του νέου σας site.

rvsitebuilder 02

 

3. Αρχικά, επιλέγετε το Domain πάνω στο οποίο θέλετε να στηθεί η νέα σας ιστοσελίδα και πατάτε το κουμπί που αναγράφει “Next”.

rvsitebuilder 03

4. Στην τελική καρτέλα επιβεβαίωσης θα πρέπει να εισάγετε ένα Admin mail καθώς και να αποδεχθείτε τους όρους χρήσης του εργαλείου κάνοντας κλικ στα αντίστοιχά κουμπιά, μαρκάροντας τα. Τέλος, επιλέγετε το κουμπί Create Site και η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί.

rvsitebuilder 04

5. Εάν ολοκληρώθηκαν σωστά οι παραπάνω διαδικασίες θα πρέπει να βλέπετε τις διάφορες καρτέλες “templates” (υπάρχουν πάνω από 200) ένα από τα οποία θα αποτελέσει την βάση της ιστοσελίδας σας (όποιο εσύ επιλέξετε).

rvsitebuilder 05

6. Με την επιλογή του template που καλύπτει τις ανάγκες σας καλύτερα, μεταφέρεστε πλέων στον Editor μέσω του οποίου μπορείτε να τροποποιήσετε κατάλληλα στην ιστοσελίδα με το δικό σας υλικό.

rvsitebuilder 06

7. Συγχαρητήρια! Η διαδικασία εγκατάστασης και παραμετροποίησης της ιστοσελίδας σας έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να δείτε την εξέλιξης της ιστοσελίδας σας μέσω του κουμπιού “My Site”. Βεβαιωθείτε φυσικά πρώτα πως έχετε αποθηκεύσει τα αρχεία με το κουμπί “Save”.

 rvsitebuilder 07

Λίγα ακόμη λόγια για το RV-Sitebuilder

Αντιγράφοντας από τη σελίδα του κατασκευαστή του λογισμικού, παραθέτουμε μερικές ακόμη πληροφορίες για το λογισμικό:

Drag and Drop Editor
Η easy-to-use μηχανή επεξεργασίας μας διευκολύνει στη δημιουργία ενός επαγγελματικού ιστότοπου. Σύρετε και αφήστε για να προσθέσετε και στη συνέχεια να επεξεργαστείτε όλα τα κείμενα, τις εικόνες και τα στοιχεία σας αμέσως χωρίς τεχνικές γνώσεις.

Custom Headers και Footer
Εντυπωσιάστε τους επισκέπτες σας με μια όμορφη κεφαλίδα. Δημιουργήστε μια εικόνα ή slideshow και προσθέστε τα στο banner του ιστοτόπου σας. Το footer σας επιτρέπει να ενημερώνεσετε περισσότερο τον επισκέπτη και να τον κρατάτε σε επαφή.

Προσθήκη περιεχομένου
Απλά προσθέστε όλα τα αρχεία που επιθυμείτε όπως εικόνες, κείμενο, embed youtube,χάρτες κτλ στη θέση τους. Με αυτό το εργαλείο σχεδιασμού, μπορείτε δημιουργήσετε έναν εκπληκτικό ιστότοπο και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας γρηγορότερα.

 

Read 88 times

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Διαβάστε ακόμη

Ρωτήστε μας!