Τηλέφωνο: +30.2310867230    E-mail: info @multihosting.gr

Επαναφορά Backup σε Cpanel Server με Jetbackup

Published in Cpanel
Rate this item
(1 Vote)
Για όσους φιλοξενούνται σε Cpanel Servers και επιθυμούν να επαναφέρουν backup, η πιο συνηθισμένη επιλογή στους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων, είναι το Jetbackup.

To Jetbackup είναι ένα εξαιρετικό plugin του Cpanel (από τρίτο κατασκευστή) το οποίο παρέχει τη δυνατότητα λήψης/επαναφοράς backup, σε λίγα απλά βήματα. Δεν απαιτείται κάποιο επίπεδο γνώσης, για την εκτέλεση αυτής της εργασίας.

1) Ένα πρώτο βήμα, αν και όχι πάντοτε απαραίτητο είναι, πριν την επαναφορά, να διαγράψετε τα αρχεία του φακέλου public_html . Η ενέργεια αυτή συνίσταται σε περιπτώσεις όπου υπάρχει malware στην σελίδα σας. Συνίσταται, διότι με την διαγραφή των αρχείων του φακέλου public_html, δεν υπάρχει περίπτωση να παραμείνει οτιδήποτε κακόβουλο στον λογαριασμό σας.

Παραθέτουμε πιο κάτω αναλυτικές οδηγίες για την επαναφορά των αρχείων:
μπορείτε να επαναφέρετε μεμονωμένα αρχεία ή και ολόκληρους φακέλους του λογαριασμού σας από το πρόσθετο jetBackup του Cpanel λογαριασμού.

Για να πραγματοποιήσετε την επαναφορά, παρακαλούμε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
1) συνδεθείτε στο cpanel λογαριασμό
2) κάντε κλικ στο πρόσθετο File Backups της ενότητας JetBackup
3) κάντε κλικ στο File Manager της ημερομηνίας που επιθυμείτε να επαναφέρετε τα αρχεία .
4) βρείτε τους φακέλους ή τα αρχεία που επιθυμείτε να επαναφέρετε και επιλέξτε το chechbox της ίδιας γραμμής(π.χ. όλο το φάκελο public_html που περιέχει τα αρχεία της σελίδας)
5) από τα κουμπιά ενεργειών που εμφανίστηκαν, κάντε κλικ στο Reastore Selected Files προκειμένου να δώσετε εντολή επαναφοράς των αρχείων που επιλέξατε.

Αντίστοιχα βήματα μπορείτε να ακολουθήσετε και για την επαναφορά της βάσης δεδομένων απο το πρόσθετο Database Backups της ενότητας JetBackup .

Read 75 times

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Διαβάστε ακόμη

Ρωτήστε μας!