Τηλέφωνο: +30.2310867230    E-mail: info @multihosting.gr

Τι είναι το Opecart

Published in OpenCart
Rate this item
(0 votes)
Στις μέρες μας, το ηλεκτρονικό εμπόριο βρίσκεται σε ιδιαίτερη άνθηση. Στο ελληνικό διαδίκτυο, υπολογίζεται ότι υπάρχουν περισσότερα από 8.200 ηλεκτρονικά καταστήματα! Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες για την δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος και μια από τις πλέον δημοφιλείς, είναι το Opencart.

Μια εισαγωγή για το Opencart

H πλατφόρμα του OpenCart αυτή τη στιγμή είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που διατίθενται και δεν είναι τυχαίο ότι διαρκώς αυξάνει το μερίδιο της, στην παγκόσμια αγορά.. Αποτελεί ένα σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικού καταστήματος, γραμμένο σε PHP. 

Οι κατασκευαστές του λογισμικού, έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και έχουν επιτύχει να παρέχουν μια αξιόπιστη και ισχυρή πλατφόρμα για διαδικτυακά καταστήματα. Το σημαντικότερο, πρόκειται για μια ελαφριά πλατφόρμα, χωρίς μεγάλες απαιτήσεις στο Web Hosting, όμως ταυτόχρονα, αποτελεί και μια ισχυρή πλατφόρμα.

Τι web hosting χρειάζεται ένα eshop που έχει αναπτυχθεί σε OpenCart

Έχουμε δοκιμάσει τις αντοχές του OpenCart, σε ηλεκτρονικά καταστήματα με 250.000 προϊόντα και η απόδοσης του, σε έναν μικρό Virtual Server, ήταν εξαιρετική! Αναφερόμαστε σε ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία με πολύ μεγάλο όγκο βιβλίων καθώς και σε supermarkets, με τεράστιο όγκο προϊόντων αλλά και φίλτρων που είχαν εφαρμοστεί στα προϊόντα.

Σε περιπτώσεις με μικρό αριθμό προϊόντων και όταν δεν τρέχουν απαιτητικές διεργασίες στο παρασκήνιο, όπως για παράδειγμα μια διασύνδεση με ERP ή πολύ σοβαρές, διαφημιστικές καμπάνιες, τότε ένα απλό ssd shared hosting, είναι υπέρ-αρκετό για να καλύψει τις ανάγκες του Opecart σε ότι αφορά τη φιλοξενία του.

Περισσότερες πληροφορίες για τις απαιτήσεις του OpenCart

Το OpenCart μπορεί να τρέξει σε οποιοδήποτε περιβάλλον φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου που διαθέτει PHP 7x, βάση δεδομένων MySQL και τουλάχιστον 500 MB ελεύθερου χώρου (το μέγεθος του καταστήματος εξαρτάται από τον αριθμό των κατηγοριών, προϊόντων και εικόνων).

Το OpenCart απαιτεί επίσης λίγα PHP libraries/modules συμπεριλαμβανομένων των Curl, ZIP, Zlib, GD Library, Mcrypt, Mbstrings και XML. Οι παραπάνω απαιτήσεις συστήματος θα πρέπει πάντα να είναι διαθέσιμες σχεδόν σε κάθε πάροχο φιλοξενίας. Κατά τη διαδικασία εγκατάστασης, το OpenCart θα ελέγξει για όλες αυτές τις απαιτήσεις. Σε περίπτωση που λείπει κάποιο από τα παραπάνω, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον πάροχο φιλοξενίας σας.

Read 1502 times

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Fixed-n-Sticky

Ρωτήστε μας!